Foto d'un dels cursos al Telecolòni@
Foto d'un dels cursos al Telecolòni@.
  • Curs d'obtenció i classificació d'imatges: Taller de 6 hores destinat a persones que vulguin conèixer la manera d'obtenir imatges digitals a través de l'escànner, càmeres fotogràfiques, mòbils i altres mitjans per després poder-les guardar i classificar en el seu PC. S'imparteix els dimecres 23 i 30 de novembre i 14 de desembre de 19:00 a 21:00 hores.
  • Curs d'inici a la informàtica destinat a persones en situació d'atur: Curs d'iniciació a la informàtica destinat a totes aquelles persones que estiguin en situació d'atur i vulguin aprendre informàtica, buscant així la possibilitat de trobar una ocupació, donat que els coneixements informàtics són primordials en el món laboral. S'imparteix els dimarts i els dijous de 10:00 a 13:00 hores del migdia.
  • Connecta't per trobar feina: Programa destinat a persones en situació d'atur i orientat a la cerca de feina mitjançant eines d'ofimàtica i d'Internet, organitzat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i la Xarxa Punt TIC. S' imparteix de 10:00 a 12:30 hores del matí.