Mozilla en català
Mozilla en català.

Mozilla és una comunitat global dedicada a construir productes i tecnologies lliures, de codi obert, que millorin l'experiència en línia de la gent a tot arreu. Els seus productes més coneguts són el navegador Firefox i el client de correu electrònic Thunderbird.

La comunitat catalana de Mozilla compta amb el lloc web Mozilla.cat, on informen sobre les novetats de la companyia. Acaben de fer una crida a totes les persones que vulguin col·laborar-hi aportant continguts al bloc.

La feina consistiria en escriure articles relacionats amb Mozilla, els seus productes (Firefox, Firefox OS, Thunderbird…) i els seus principis. La dedicació pot variar depenent de cada persona: "Estem oberts tant a qui vulgui dedicar-hi diverses hores setmanals com qui només pugui alguns minuts al mes". Per a apuntar-vos-hi només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça aljullu[at]softcatala.cat.

Hi ha també d'altres maneres de donar un cop de mà a la comunitat catalana de Mozilla, com ara, participant en la traducció de programari o fent-ne difusió.