Innovació digital al Punt TIC Palau
Innovació digital al Punt TIC Palau. Autor: Pexels. Licencia: BY-SA.

El Punt TIC Palau ha aprofitat aquesta situació de confinament per a innovar de manera creativa a través de diferents webinars formatius. Els podeu trobar al seu canal de YouTube:

Cospaces

L'Andrés García, mestre i maker, ens decobreix els primers passos amb COSPACES i la Realitat Virtual.

 

Impressió 3D

En Martí Puig, maker i fundador de DyWork, ens explica tot el que envolta la impressió 3D.

Posa en valor les competències digitals

En aquesta sessió, Joana Garcia, consultora TIC, ens explica què són les competències digitals, com les posem en pràctica i ens ensenyar eines i recursos per desenvolupar-les.

Creativitat

La Noelia Romero, mestra especialista en creativitat i innovació, ens explicarà què és la creativitat, com són els processos creatius i com els podem aplicar utilitzant la tecnologia.

Presentacions atractives

Manel Vidal, mestre de primària, ens mostrarà com crear presentacions atractives i interactives per convidar els nostres assistents ,a no aixecar-se de la cadira i a participar en directe.

Tecnopedagogia amb Binomi

La Maria de M. Oliveras i en Jaume Basseda són els coofundadors Centre Tecnopedagògic Binomi i ens ensenyen un projecte educatiu STEAM: el projecte Educacont per muntar una estació mediambiental amb Arduinoblocks.

Pantalles a la fresca!

L'Eulàlia Canet, en Josep López Arenas i l'Esther Gibert, que ens proposen recursos per la mainada, els joves, els educadors, els extraterrestres i per tots aquells que volem fer un ús diferent dels mòbils.