Materials formatius STEAM
Materials formatius STEAM. Autor: mSchool. Licencia: BY.

Amb l'objetiu de promoure les vocacions científico-tècniques entre les noies i els nois mSchool publica nous materials didàctics a través de la seva biblioteca digital adreçats a alumnes de primària i secundària, compatible amb el pla d’estudis Materials pel docent, per l’alumne i guia d’avaluació STEAM. Els materials formatius estan organitzats en quatre categories: aeroespacials, intel·ligència artificial (IA), art i ciències de la naturalesa.

Materials Aeroespacials

Mitjançant la iniciativa Discovery Space, la Fundació Airbus aspira usar el poder fascinant de l’aeroespai per a inspirar a futures generacions en els àmbits de ciència, tecnologia, enginyeria i les matemàtiques (STEM). Accedeix aquí a la unitat didàctica.

Materials sobre Intel·ligència artificial (IA)

En aquests mòduls, els alumnes podran aprendre quina és la presència a la vida quotidiana de la intel·ligència artificial i descobrir com funcionen alguns programes a través de tècniques de gamificació. Accedeix aquí a la unitat didàctica.

Materials sobre Art

Com es dissenyen els ordinadors? Es poden aconseguir superfícies que no puguin ser pintades? Accedeix aquí a la unitat did'actica.

Materials didàctics sobre Ciències de la naturalesa

A través de diferents experiments, alumnes aprendran com funciona l'Univers i estudiar com la llum interactua amb la matèria entre d'altres. Accedeix aquí a la unitat didàctica.