L'Òmnia de la Seu d'Urgell fa un balanç positiu de l'any 2008
L'Òmnia de la Seu d'Urgell fa un balanç positiu de l'any 2008.

El balanç anual de l'Òmnia de la Seu d'Urgell indica que el 2008 es van fer 9.238 usos de l'espai tecnològic i que 290 persones van participar a a es activitats que s'hi van organitzar per apropar les TIC als ciutadans i ciutadanes de la Seu i de la comarca.
L'Òmnia treballa amb col·lectius com el Taller Claror, el Centre de Dia de Salut Mental, Aspid, Pirmi i el Taller Ocupacional de la Seu d’Urgell. A més, ofereix a les entitats i associacions del voltant la possibilitat de fer servir el punt i així ho han fet l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, l’Escola Taller, la UEC i el Pla d’Immigració Comarcal.

L'any passat s'hi van oferir 58 tallers d'alfabetització digital, perfeccionament, Linux-Windows, OpenOffice, Office, retoc fotogràfic, Picasa, Gimp, Internet, correu electrònic, full de càlcul i processador de textos.

Els responsables del punt han expresat la seva satisfacció als mitjans de comunicació. La Regidora de Serveis Socials i responsable del projecte, Anna Vives, ha afirmat que l'Òmnia "és un espai idoni per prendre contacte amb les noves tecnologies, destinat a tot tipus de públic que es vulgui iniciar en aquesta pràctica" i ha destacat que “és un recurs a l'abast de tothom, tant a nivell d'adquisició de coneixements, com a l'hora de dotar d'eines per a la inserció laboral".