Sota el lema “BCN Antimasclista; desobeeix el masclisme!”, l'acte de lliurament del Premi 25N de l'Ajuntament de Barcelona se celebrarà el 23 de novembre a l'Espai Calàbria, 66. S'han presentat projectes que treballen la prevenció de les violències masclistes posant el focus en les masculinitats.

L'acte de lliurament el farà l’alcaldessa Ada Colau Ballano, acompanyada de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez Castaño. Després de l'acte de lliurament, es durà a terme la representació teatral de Pamela Palenciano “No solo duelen los golpes”. Una obra teatral que convida a reflexionar sobre els models de masculinitats dominants, hegemòniques i tradicionals, i els efectes i les conseqüències que té per a les persones, especialment per a les dones.

L'esdeveniment es realitzarà a les 19h a l'Espai Calàbria 66 (Calàbria, 66) de Barcelona. L’aforament és limitat. És imprescindible la inscripció prèvia a través d'aquest enllaç. La primera part de l’acte (el lliurament del premi) es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Calàbria 66.