Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Technovation Girls continua virtualment

Publicado el 30/03/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Equips de nenes i mentores de la Technovation Girls Catalonia segueixen treballant de manera virtual
Equips de nenes i mentores de la Technovation Girls Catalonia segueixen treballant de manera virtual, por Associació Espiral. 2020. Licencia: BY-SA

L'Asociación Espiral, organitzadora del programa Technovation Girls a Catalunya, segueix online amb tallers virtuals per a nenes i mentores.

Equips juniors i sèniors de nenes i mentores de la Technovation Girls Catalunya segueixen treballant a través de tallers virtuals. Entre el 25 i el 26 de març han realitzat formacions online on les nenes han estat les protagonistes acompanyades de les seves mentores.

Els equips han treballat a través del programa App Inventor, un programari creat originalment per Google i desenvolupat pel MIT Media Lab i MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, per a l'elaboració d'aplicacions destinades al sistema operatiu Android. Les persones usuàries poden, de manera visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, anar enllaçant una sèrie de blocs per a crear l'aplicació.

A més, el 30 de març a les 17.30h es realitzarà un taller de comunicació virtual a càrrec de Martina Guzmán de Best3minutes. Es tracta d'una formació d'una hora on les nenes i adolescents aprendràn eines i trucs per a preparar una presentció de manera divertida i des de casa. 

Noves dates d'entrega de projectes

Fins el 4 de maig a les 19:00 h. UTC està obert el plaç perquè els diferents equips de la Technovation Girls Catalunya presentin els seus projectes. A més, els equips disposen fins al 30 de març per a completar la seva inscripció. 

A causa de la crisi de la COVID-19, aquesta edició no tindrà final presencial a Barcelona. Tots els equips seran avaluats de manera virtual per un equip de professionals el món tecnològic i de l'emprenedoria de tot el món.