Part del cartell de la 4a edició de l'Ebre LAN Party
Part del cartell de la 4a edició de l'Ebre LAN Party.

Una trobada LAN (LAN party, en anglès) és un esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació. L'objectiu d'assistir a les parties és connectar directament el teu ordinador al d'altres persones i aconseguir velocitats d'interconnexió molt altes. Gràcies a aquesta velocitat es pot jugar multijugador pràcticament a temps real així com intercanviar fitxers molt ràpidament. Una LAN party, depenent dels assistents i dels organitzadors/ores, pot durar des d'unes hores fins a diversos dies. Òbviament jugar no és l'únic que es fa, se solen compartir coneixements entre els/les participants, trencant així la impersonalitat d'Internet, coneixent-se en persona.

Els participants de l'Ebre LAN party podran gaudir durant 26 hores, des de les 16:00 hores del dissabte 23 de juliol fins a les 18:00 hores del diumenge 24 de juliol, de connexió a Internet d’alta velocitat, activitats, xerrades, tallers i competicions.

 Programa:

Dissabte 23 de juliol

10.00 – Obertura al públic

12.00 – Inauguració

13.30 – Dinar

16.00 – Presentació d’EbreAndroid i TarracoDroid

16.30 – Introducció al món Android per Carles Pla i Vanessa Galcera (TarracoDroid)

17.45 – Taller: Aprèn a programar aplicacions per a Android amb Tomas Gonzalez (TarracoDroid)

22.00 – Sopar

Diumenge 24 de juliol

11.30 – Xerrada: Projecte Guifi.net

14.00 – Dinar

16.00 – Competicions

18.00 – Cloenda

Tant la regidora de Joventut, Montse Rodríguez, com el regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Antonio Ollés, que són els més implicats en l’organització d’aquesta activitat, es mostren molt contents que els ATICTES hagin pensat en la nostra població per celebrar aquesta 4a edició i creuen que la combinació joves i noves tecnologies serà un èxit segur.

Podeu fer les vostres inscripcions a través de l’adreça http://ebrelanparty.cat. La inscripció i la participació és gratuïta i tots els participants rebran un obsequi. Cal consultar la normativa. Els/les menors d’edat caldrà que vagin acompanyats per un/a adult.