Concurs Webs al punt .cat 2014-2015
Concurs Webs al punt .cat 2014-2015.

La convocatòria s'adreça a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior del curs 2014/2015. El concurs accepta llocs web desenvolupats per grups d’entre 2 i 5 alumnes que siguin supervisats pels tutors del seu centre. D’aquesta manera, es pretén potenciar el treball en equip com un requisit bàsic en l’àmbit educatiu.

La inscripció es podrà realitzar fins al 30 de gener de 2015. Un jurat d’especialistes del món de l’educació i les TIC determinarà el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, quines són les candidatures guanyadores en les tres categories del certamen:

  • De 1r a 4t d'ESO
  • De 1r a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Cicles Formatius de Grau Superior

A més, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) lliurarà el Premi especial futurs periodistes, que reconeix el millor portal web d’un mitjà de comunicació digital del concurs. Prèviament, entre el 20 i el 25 de març, es durà a terme una votació popular a les xarxes socials per tal d’establir quin és el millor web per als internautes. Tots els guanyadors seran reconeguts en una Gala de Premis que se celebrarà el maig.