Jornades mTalent
Jornades mTalent.

Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA impulsen el programa mTalent.

Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile. D’aquestes sessions, se’n faran 20 arreu de Catalunya durant els propers 12 mesos. Aquesta primera fase de l'mTalent es coneix com "20 to 2000", ja que pretén arribar a 100 persones en cada sessió.

Móra d'Ebre n'acollirà la primera de totes. Serà dimarts 29 d'octubre, de 16.00 a 19.00 hores, al Teatre Municipal La Llanterna. El dia següent, dimecres 30 d'octubre, serà el torn d'Amposta. La jornada tindrà lloc al Consell Comarcal del Montsià, de 10.00 a 13.00 hores.

Els principals objectius del programa mTalent són:

  • Reorientar perfils professionals cap a sectors amb capacitat d’ocupació, com és el Mobile.
  • Millorar les competències dels professionals TIC i fer-los més experts i polivalents.
  • Incrementar el grau d’ocupabilitat dels professionals del sector Mobile.
  • Donar resposta a les demandes de determinats perfils professionals per part de les empreses del sector.
  • Evitar l’empobriment o l’exclusió social de determinats col·lectius dotant-los de competències laborals i professionals.

Els destinataris de l’oferta formativa d'mTalent són els joves en procés de cerca d’ocupació, la població activa en procés de canvi o millora professional, els emprenedors i les empreses i professionals relacionats amb el sector Mobile. La formació s’estructura en diferents nivells: de tast o primer contacte (on participaran els Punt TIC), d’aprofundiment i especialitzada, segons els col·lectius a qui va adreçada.

Per saber-ne més, podeu mirar l'entrevista al responsable de desenvolupament industrial TIC i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén:

 

Durant els mesos de novembre i desembre Tarragona, Lleida, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona acolliran sessions formatives:

  • 12 de novembre, a Tarragona
  • 21 de novembre, a Lleida
  • 26 de novembre, a Sant Feliu de Llobregat
  • 10 de desembre, a Barcelona