Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Innovació digital al Punt TIC Palau

Publicado el 08/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Webinars formatius al Punt TIC Palau
, por Pexels. 2020. Licencia: BY-SA

Darrerament, el Punt TIC Palau ha realitzat diferents webinars sobre metodologies i eines TIC. Estan disponibles al seu canal de Youtube. El 9/06 fan un sobre l'ús creatiu de la tecnologia a la infància i el 16/06 sobre com crear presentacions atractives.

El Punt TIC Palau ha aprofitat aquesta situació de confinament per a innovar de manera creativa a través de diferents webinars formatius. Els podeu trobar al seu canal de YouTube:

Cospaces

L'Andrés García, mestre i maker, ens decobreix els primers passos amb COSPACES i la Realitat Virtual.

 

Impressió 3D

En Martí Puig, maker i fundador de DyWork, ens explica tot el que envolta la impressió 3D.

Posa en valor les competències digitals

En aquesta sessió, Joana Garcia, consultora TIC, ens explica què són les competències digitals, com les posem en pràctica i ens ensenyar eines i recursos per desenvolupar-les.

Propers webinars

El dimarts 9 de juny a les 18 h., Noelia Romero, mestra especialista en creativitat i innovació, ens explicarà què és la creativitat, com són els processos creatius i com els podem aplicar utilitzant la tecnologia. Podreu seguir-la aquí.

L'última webinar de juny serà el dia 16 sobre com fer presentacions més atractives i interactives. En Manel Vidal, mestre de primària, ens mostrarà com crear-les. Podreu seguir-la aquí.