Hackató “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”
Hackató “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”. Autor: Hack the Hospital. 2021. Licencia: Todos los derechos reservados.

Mobile World Capital Barcelona, Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Boston Children’s Hospital i Garage Stories reuniran 50 equips multidisciplinaris internacionals entre el 21 i el 23 de maig amb la hackató “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”Les persones participants treballaran per proposar idees que redueixin l’impacte negatiu que té en pacients pediàtrics i les seves famílies l’experiència d’una llarga hospitalització.

El repte se centrarà en pacients d’entre 12 i 17 anys, i els equips podran escollir entre cinc temàtiques: socialització, salut mental, educació, entreteniment i una última que se centrarà en l’experiència familiar. Durant els dos dies els equips hauran de treballar de forma conjunta en el disseny de la seva solució i comptaran amb l’ajuda de pacients reals dels dos hospitals, mentors i ponents internacionals. Durant les dues setmanes prèvies a la hackató, del 10 al 20 de maig, es realitzaran diferents activitats en línia per als participants amb experts de renom internacional en temes d’investigació, innovació i tecnologia com el Big Data, IoT o XR.

El hack a l'hospital tindrà lloc del 21 al 23 de maig en un format híbrid, amb la col·laboració de les unitats d'innovació de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i el Boston Children’s Hospital i el suport de Cisco, IBM, GSMA, CaixaBank, Barcelona Tech City, 5G Barcelona i MedVR. Podeu realitzar aquí la inscripció.