Jornades Catosfera
Jornades Catosfera.

La quarta edició de la Catosfera posa el focus en Twitter, l’eina de 140 caràcters que no només ha revolucionat el món de la comunicació sinó que ha esdevingut darrerament eina de mobilització ciutadana i de canvi polític, per exemple, als països àrabs.

Per aquest motiu la Catosfera 2011 es titula “Del blog al microblog” i tindrà el soci director de Roca&Salvatella, Genís Roca, fent la ponència inaugural. Especialista en les lògiques socials de l'anomenada Web 2.0 i en la incorporació de la xarxa i les tecnologies a l'estratègia de les organitzacions. Roca és un divulgador expert de la societat xarxa i un reconegut ponent.

Divendres 25 de març a les 18:00h es farà la inauguració institucional que anirà seguida de la ponència de Genís Roca i de la primera taula rodona. Sota el títol “Del blog al microblog, la revolució dels 140 caràcters”, el director del diari Ara, Carles Capdevila, l’emprenedor d’èxit 2.0, Dídac Lee, i el director de l’ACN, Saül Gordillo, parlaran dels canvis socials i en la comunicació que han portat les TIC i més concretament els microblogs.

Dissabte 26 hi ha programades cinc taules rodones sobre esports, empreses, tendències, música i humor a la xarxa. Al matí destaca especialment la taula sobre l’empresa catalana a les xarxes socials, amb Xavier Berneda (director de màrqueting de Munich Sports) Albert Castellón (director general de Moritz) i Núria Tarré (directora comercial d’Spanair). La tarda de dissabte serà per la cultura, la música i l’humor, amb la periodista Xantal Llavita, Valentí Sanjuan (vist i no vist), Jaïr Domínguez (La segona hora) o Adrià Serra (cap de nous continguts d'El Terrat).

Més informació i inscripcions a www.cdigital.cat.