Resum Noticia:

La Universitat de Girona i la Coordinadora d'ONG Solidàries han inaugurat el Fons Bibliogràfic i Audiovisual, que recull llibres, informes i material audiovisual de contingut social, per la pau i la solidaritat.

Descripció:

La Universitat de Girona juntament amb la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme van inaugurar el 9 de juliol el Fons Bibliogràfic i Audiovisual sobre cooperació, pau, solidaritat i voluntariat.

El Fons compta amb el suport econòmic de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i conté els documents sobre cooperació i voluntariat de la Biblioteca de la UdG i del Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d’ONG Solidàries. Aquest centre té com a objectiu crear, organitzar i difondre un fons de recursos educatius i d’investigació que compta amb més de 3.000 registres en temàtica d’educació per al desenvolupament, pau, drets humans i cooperació.

En aquest espai es poden trobar llibres i audiovisuals de què disposen a la Universitat, entre els quals destaquen pel·lícules de temàtica social i històrica com De viaje con el Che Guevara, American History X i Ciudad de Dios, entre molts altres vídeos i llibres com Quan Déu cridava: revolució!, La bibliotecària de Bàssora i Un altre món.

Font: Canal Solidari-OneWorld 2007