Entrevista a Gigi Guizzo, directora del projecte ICUD
Entrevista a Gigi Guizzo, directora del projecte ICUD.

El projecte, cofinançat per la Comissió Europea de Drets Fonamentals, ha estat implementat per 6 socis del projecte (cinc organitzacions de base i una universitat) de cinc països de la UE: Bèlgica, Itàlia, Romania, Regne Unit i Espanya. La investigació, que s'ha desenvolupat durant 2 anys, vol identificar situacions de discriminació, tant subtils com obertes, que es produeixen en el món digital i que afecten a joves i adolescents.

Publicar comentaris, penjar fotografies o compartir determinats continguts són accions quotidianes del nostre dia a dia digital que poden generar situacions de conflicte. El projecte les ha recollit en el “Pack educatiu contra la discriminació digital”, adreçat a educadors i que es pot descarregar de forma gratuïta, i que proposa fins a 8 activitats per a treballar amb joves sobre seguretat, identitat online, imatge i ciberbullying.

En la següent entrevista la directora del projecte ICUD, Gigi Guizzo, ens dóna més detalls sobre la seva investigació:

 

 

El pack, disponible en sis idiomes, ha anat acompanyat de tallers presencials per a centres escolars i entitats. Si us interessa acollir un d'aquests tallers podeu contactar a icud[arrova]digitaldiscrimination.com.