Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) faciliten un seguit de recursos que poden millorar el rendiment i la productivitat del negoci. Us presentem una guia d'Idigital que us pot ajudar en la implantació de les TIC en el vostre projecte.

Gestiona les TIC sense ser informàtic
Gestiona les TIC sense ser informàtic.

Perquè la seva implantació tingui èxit s'ha d'efectuar seguint els passos adequats. En aquesta guia trobareu idees per iniciar el vostre projecte d'implantació de les TIC de manera efectiva: Gestiona les TIC sense ésser informàtic. Millora la gestió de la tecnologia digital a l’empresa.

Idigital és l'estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu generar un pol d'innovació digital al nostre país per fomentar el creixement econòmic, la competitivitat empresarial i l'ocupació de qualitat. A la seva plana web, entre d'altres, compta amb un espai dedicat a guies d'empresa, amb les quals els emprenedors/ores i empresaris/àries podran descobrir noves possibilitats per al seu negoci en els àmbits dels processos de producció i organització, màrqueting i vendes, compres i logística, seguretat de les dades o la interconnexió del maquinari, entre d'altres.