Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau
Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau.

Durant dos anys, un grup de gent gran de Sant Bartomeu ha pogut aprendre els secrets de la fotografia digital. Des de la tècnica fins al retoc d'imatge passant per la composició o l'expressió de la fotografia en si mateixa.

En el projecte també han participat persones d'altres països europeus: Itàlia, Romania, la República Txeca i Grècia. A més de l'aprenentatge en fotografia, el projecte ha fomentat l'intercanvi cultural entre els diferents països participants. Per aquest motiu, els alumnes han viatjat a altres països i han rebut la visita dels seus homòlegs europeus. En aquests intercanvis han donat a conèixer trets de la cultura catalana a través de la gastronomia, la música o la dansa.

El projecte va culminar amb la celebració d'un concurs a nivell internacional per triar les millors fotografies d'aquesta edició. Precisament, una de les participants catalanes va aconseguir el primer premi en la categoria de “Hobby”, referent a paisatges i activitats d'oci.

En el següent reportatge podeu conèixer aquests intrèpids fotògrafs i comprovar amb els vostres propis ulls els resultats del seu aprenentatge a través de les seves fotografies.