Èxit de les jornades de PL de les Terres de l'Ebre
Èxit de les jornades de PL de les Terres de l'Ebre.

El dia 8, es va celebrar la segona part de la jornada amb ponències sobre la propietat intel·lectual, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. El Sr Jordi Boronat i Ferre, com a Alcalde de Santa Bàrbara i el Sr Ricard Fores i Gargallo, com a segon tinent d’Alcalde de la ciutat de Tortosa van inaugurar la jornada. Com a ponents van intervenir el Sr Josuè Sallent i Ribes, Director General de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, el Sr Malcolm Bain, advocat especialitzat en propietat intel·lectual i professor col·laborador dels Estudis de Dret i Ciències Polítiques de la UOC i el Sr Juanjo Giménez, Director General d’Opentrends.

Més de 70 usuaris/àries van participar d’aquesta jornada 2008, que any rera any, es consolida al llarg de tot el territori de les Terres de l'Ebre. L’objectiu d’aquestes jornades no és només fer xerrades tècniques sobre el món del programari lliure, també volen apropar l’usuari/ària del carrer a l’ús del programari lliure i a l’alternativa lliure, que molts cops, simplement pel desconeixement per part dels usuaris/àries, no ho contemplen com una eina de treball.

Jordi Llorens, regidor de noves tecnologies de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, es mostra molt satisfet de que l’Infocentre de Santa Bàrbara participi en l’organització i promoció d’aquests tipus d’activitats, i remarca que cal continuar apostant per l’ús, promoció i difusió de les TIC en les nostres poblacions, i en aquest cas, molt especialment a Santa Bàrbara.