Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els usuaris de l'Òmnia de Santa Coloma ajuden a les empreses d'smartphones

Publicado el 02/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Participants de l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló
Participants de l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló. 2016. Fuente: Òmnia Santa Coloma de Cervelló. Licencia: Tots els drets reservats

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha llençat una enquesta per detectar les dificultats dels i les seves participants en l'ús de telèfons intel·ligents. L'acció és iniciativa del grup del taller d'smartphones del punt.

Es tracta d'una enquesta senzilla amb preguntes obertes com ara presentar propostes de millores del disseny, de la personalització o d'aplicacions dels telèfons mòbils.

Des del punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló fan una crida als i les usuàries d'altres punts Òmnia, així com als seus dinamitzadors i dinamitzadores per a que la mostra sigui més gran i es puguin aconseguir més respostes. La voluntat del punt és fer arribar el resultat de l'enquesta als responsables del Mobile World Congress i també als responsables d'empreses i startups tecnològiques. En la pròpia dinàmica de treball del grup promotor de la iniciativa es treballarà a quines empreses i com fer arribar aquesta informació.

Us animem a totes i a tots a participar!