.

Les Aplicacions d’Orientació del Vot (AOV) són eines electròniques que permeten ubicar a l’elector dins d’un sistema de partits determinat. Aquest tipus d’aplicació no busca determinar el vot de l’elector sinó oferir un posicionament concret segons les seves respostes de manera precisa i d’acord amb les propostes i accions de les diferents candidatures.

El teu Vot, amb forma de pàgina web, es basa en un qüestionari que ubica l’usuari o usuària ideològicament en blocs temàtics concrets respecte a les candidatures que concorren a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament de Catalunya. Un cop el completi, l’usuari obtindrà una sèrie de resultats que li permetran veure de manera gràfica i intuïtiva quina és la candidatura que més s’apropa a les seves preferències. El teu Vot és una iniciativa que es construeix des del rigor metodològic i la total independència respecte partits i institucions públiques, dos trets distintius essencials per tal de garantir uns resultats fidedignes als nostres usuaris.

El teu Vot és un projecte que neix de la col·laboració entre El teu Parlament i apps4citizens. Aquesta aliança ha permès treballar des de l’experiència de l’equip d’apps4citizens al mateix temps que comptàvem amb el bagatge en la creació de plataformes d’eines digitals d’El teu Parlament.
 

Així doncs, si encara no has decidit o no acabes de tenir clar que votaràs a les properes eleccions El teu Vot t'ajudarà a decidir-te segons el teu propi criteri.