Itinerari laboral al punt Òmnia Teb
Itinerari laboral al punt Òmnia Teb.

El Teb ha estrenat aquesta setmana la seva nova pàgina web. L'objectiu és crear un nou espai on podeu trobar tota la informació i recursos necessaris per entendre què és i com treballa el Teb.

 Què pots trobar?

  • “Qui som?”: una secció sobre la història i objectius de l’entitat, les cares que estan darrera del projecte i una llista dels premis i reconeixements aconseguits durant els nostres més de 20 anys.
  • “Projectes”: aquí podràs veure tots els nostres àmbits de treball (educació, formació, dinamització de xarxes, serveis tecnològics, etc.) i conéixer al detall cadascun dels nostres projectes.
  • “Notícies”: tota l’actualitat del Teb a només un click!
  • “Publicacions”: un recull dels documents, presentacions i estudis que fem dels nostres projectes. D’aquells que fem i dels que encara estan per fer!
  • “Multimèdia”: la web del Teb no només es llegeix! També es veu i s’escolta. En aquesta secció trobaràs els reportatges en vídeo, videoclips i galeries de fotos que s’estan fent en alguns dels nostres projectes!
  • “Agenda”: si vols saber de primera mà el que passarà al Teb durant les properes setmanes has de consultar aquest apartat. Cursos, concerts, jornades, xerrades, cine fòrum…
  • “Premsa”: aquí podràs trobar les nostres notes de premsa i la presència del Teb en mitjans de comunicació des del 1998.

Però tenim una altra bona notícia. També hem començat un itinerari laboral dissenyat i desenvolupat per dos alumnes en pràctiques del Màster "Entorns d'ensenyament i aprenentatge amb tecnologies digitals" de la Universitat de Barcelona. El curs està format per dotze sessions diferents, dividides en dos fases de 6 classes inicials i 6 avançades d'una hora i mitja cadascuna.

En aquests moments, s'ha posat en marxa la primera d'aquestes fases que tracta l'elaboració del currículum, la carta de presentació, la recerca de feina per Internet o l'entrevista de feina, entre altres qüestions. L'objectiu de l'itinerari és promoure l'autonomia dels usuaris en la cerca de feina mitjançant la utilització de les tecnologies digitals fomentant especialment l'us de les tauletes tàctils.

També pots trobar el dia a dia del Teb a les xarxes socials. Pots seguir-nos a través de la nostra pàgina de Facebook o al Twitter.