Imatge de la plana web de l'eina Voice Over
Imatge de la plana web de l'eina Voice Over.

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya organitza aquesta formació adreçada expressament a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC. El taller tindrà lloc dimarts 4 de juny, d'11.00 a 14.00 hores, a la seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (Carrer de Salvador Espriu, 45 – 51, al Polígon Pedrosa de L'Hospitalet de Llobregat) i anirà a càrrec de persones expertes en l’ús d’aparells i programes adaptats per a persones amb discapacitat visual.

La sessió se centrarà en adaptacions informàtiques per a persones amb discapacitat visual, com ara Jaws (Windows) i Voice Over (Mac), i la seva aplicació en diferents entorns d'oci i treball, ofimàtica, Internet i accés a les xarxes socials.

L’objectiu és aconseguir que qualsevol dels centres que pertanyen a la Xarxa Punt TIC estiguin capacitats per impartir els seus cursos, adaptats a les necessitats de les persones amb discapacitat visual. Així, es pretén que quan una persona amb aquest tipus de discapacitat, ja sigui amb baixa visió o amb ceguesa, arribi al centre pugui rebre la mateixa formació que qualsevol altre ciutadà, gràcies a les adaptacions informàtiques existents.

Tant els dinamitzadors/ores que ja heu mostrat el vostre interès per aquesta formació com els que no ho heu fet però us agradaria participar-hi, podeu fer la inscripció mitjançant aquest formulari. Si no hi podeu assitir, podreu seguir el taller per streaming a través de PuntTIC.cat.

Us recordem les dades importants:

  • Data: Dimarts, 4 de juny
  • Horari: d'11.00 a 14.00 hores
  • Lloc: Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Carrer de Salvador Espriu, 45 - 51 (Polígon Pedrosa). 08908 L'Hospitalet de Llobregat.