Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El projecte esTICenllaçat ajuda a les ONG's amb les seves necessitats TIC

Publicado el 03/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Projecte esTICenllaçat
Projecte esTICenllaçat. 2016. Fuente: CTecno. Licencia: Tots els drets reservats

La Fundació Real Dreams i el Centre Tecnològic de Catalunya (CTecno) posen en marxa esTICenllaçat, un projecte amb l'objectiu de millorar l'accés i capacitació en TIC per ONG's i entitats del tercer sector de l'àmbit català.

Els i les voluntàries de CTecno posaran els seus coneixements i trajectòria professional en mans de les entitats socials per tal de millorar la seva gestió interna, comunicació i tècniques de captació de fons. De moment, la Fundació Real Dreams, col·laboradora del projecte, ha obert una convocatòria de projectes entre les ONG per a detectar quines són les seves necessitats a cobrir. La selecció de les entitats beneficiàries anirà a càrrec d'un jurat especialitzat en tecnologia i acció social.

Paral·lelament s’ha obert una crida al voluntariat entre els professionals i les empreses sòcies que vulguin participar en la iniciativa. Els requisits per participar a la borsa de voluntariat són disponibilitat, motivació i compromís i coneixements TIC com ara creació i manteniment de blocs, gestió de newsletter, monitorització de xarxes socials o eines de captació de fons, entre moltes altres. Els i les voluntàries s'incorporaran a equips de treball de quatre persones i un líder de grup.

Els interessats en esTICenllaçat tenen una cita el 19 d’abril a les 18:30 hores, al Palau Macaya en la I Jornada esTICenllaçat. L’esdeveniment, a més de ser una trobada entre voluntaris i ONG per teixir sinèrgies i entendre els projectes, comptarà amb un exemple pràctic.

Archivos adjuntos: