Dibuix: Un home emplenant un formulari
Dibuix: Un home emplenant un formulari.

Joan Torrent presentarà en la seva conferència una visió clara d’aquests aspectes i analitzarà la importància de les TIC, per un costat, i de la petita empresa, per l’altre, en l’economia catalana, en concret, i en una economia del coneixement, en general.

El professor Torrent explicarà com l’activitat microempresarial i la seva capacitat d’organització i treball en xarxa poden ser factors claus per a la construcció de nous models que permetin superar les actuals circumstàncies.

Joan Torrent Sellens és doctor en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment dirigeix la Business School de la Universitat Oberta de Catalunya. És també director del Grup de Recerca Interdisciplinària sobre les TIC (i2TIC) i professor dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

La xerrada tindrà lloc el pròxim dilluns, 27 de febrer, a les 8 del vespre, al Punt TIC de l’Alt Urgell. L’acte és coorganitzat pel Consell Comarcal i la Universitat Oberta de Catalunya. Les persones interessades a assistir-hi ho poden confirmar al telèfon 973 35 57 09 o a l’adreça de correu electrònic telecentre[arrova]ccau.cat.