Jornada de portes obertes edifici seminari de Solsona
Jornada de portes obertes edifici seminari de Solsona.

Les obres que s’han fet a l’edifici del Seminari, llogat pel Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC) al Bisbat de Solsona, han consistit en la rehabilitació de les façanes i l’acondicionament de l’interior de l’edifici per acollir les noves dependències de la delegació de Solsona del Centre d'Empreses Innovadores (CEI).

El CEI de Solsona forma part de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, que té com a missió principal oferir suport a totes aquelles iniciatives empresarials que suposin innovació o diversificació empresarial.

A l’edifici, a més del CEI, es segueixen fent les tasques de formació organitzades o gestionades pel CTFC, el Telecentre del Solsonès i s’hi troben les instal·lacions del Rural Living Lab Pirineus.

Les obres s’han fet amb el finançament del departament de Governació, a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i de la Diputació de Lleida. També s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Solsona.

Aquesta acció forma part de les accions que es desenvolupen en el marc del Pla operatiu del Pacte Territorial de les Terres de Lleida 2010-2011 a través del Projecte Impuls Treball, i està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu.