Logotip Femitic
Logotip Femitic.

En aquesta tercera edició de Femitic a més de vídeos també es podran presentar fotografies. Els treballs presentats podran girar entorn a dues temàtiques: Dones i TIC i Dones i Àmbit Laboral. A més, el premi econòmic serà més copiós: 8.000 €.

L'acte de presentació de Femitic 2011 tindrà lloc dijous, 9 de juny, a partir de les 19:00 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona. En aquest mateix lloc es realitzaran els "Còctels & Blocs". S'hi explicarà el funcionament i les novetats d’aquesta edició i es podran resoldre dubtes. Hi participaran la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, la gerent de l’associació, Carme Sánchez, i concursants d’edicions anteriors.

Cal confirmar l'assistència a través de correu electrónic, enviant un missagte amb assumpte "Femitic" a donesenxarxa[arrova]donesenxarxa.cat, o a través de l'esdeveniment de Facebook.

Del 10 de juny fins al 30 de setembre s'obrirà el període per presentar treballs i durant el mes d'octubre es farà el procés de votació popular. Per finalitzar, el jurat d'experts i expertes triarà les obres guanyadores.