Crea la teva botiga online
Crea la teva botiga online.

Conscients d'aquesta potencialitat, el Punt TIC Torre del Roser, a Sant Feliu de Llobregat, ofereix durant el mes de juliol una formació intensiva sobre comerç virtual. L'objectiu és que els alumnes coneguin diferents eines per crear la seva pròpia botiga online. És a dir, no és un curs pensat per a comprar sinó per a vendre.

Tot i no tenir una botiga física o un negoci, la ciutadania també pot treure rendiment de les possibilitats de l'ecommerce amb les seves aficions (pastisseria, bijuteria, manualitats, etc). Podem crear una botiga online i aconseguir uns ingressos extres, sense haver d'invertir prèviament en un local.

El curs tractarà eines com PrestaShop, OpenShopen i altres plataformes per poder fer aquest pas. També es plantejaran estratègies per donar visibilitat a la botiga a les xarxes i es mostraran diferents recursos per mantenir la gestió del negoci, a part de comptar amb la veu de l'experiència de diferents persones de Sant Feliu de Llobregat que van fer aquest pas.

Per a més informació o formalitzar la inscripció pots trucar a la Torre del Roser al 622.88.33.01 (de 10 a 13 i 17 a 19'30h), enviar un correu a telecentre@santfeliu.cat o passar pels algun dels seus telecentres: Punt TIC Torre del Roser i Punt TIC Palau Falguera. Es tracta d'una formació subvencionada pel SOC, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

De fet, la Xarxa Punt TIC ja va oferir una formació adreçada a formadors en la creació de botigues onlines amb les eines OpenShopen i Billage. Podeu trobar l'streaming d'aquesta formació en aquest enllaç.