Coworking Conference
Coworking Conference.

S'espera que entre 350 i 400 persones assisteixin, procedents de tot Europa, Amèrica del Nord i més enllà. La reunió, a Milà, es celebrarà entre l'11 i el 13 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes i, en aquests moments, s'ofereix un petit descompte per a les peticions que arribin abans del 25 de setembre.

El programa inclou la intervenció de gairebé cinquanta oradors i panelistes, que compartiran els seus pensaments i bones pràctiques amb els assistents. D'aquesta manera, es farà transferència de sabers i experiències.

Parlem de coworking quan els professionals de diferents àrees de treball -treballadors independents, viatgers, emprenedors- es troben al mateix espai físic per a treballar els seus propis projectes. D'aquesta manera, trenquen amb al seu aïllament i formen part d'una comunitat de persones obertes a l'intercanvi d'idees. Com a resultat, es generen moltes col·laboracions, ja que aquest concepte es basa en l'aparició d'un nou tipus de relacions interpersonals i en el desenvolupament de comunitats d'intercanvi

Avui en dia, els espais de coworking són un reflex de l'aparició de nous models i noves expectatives en el món dels negocis i en la societat en general. Actualment existeixen prop de 2.500 espais de coworking a tot el món i la seva expansió va en augment.