Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coneixem l'Ateneu de Fabricació digital de Gràcia

Publicado el 28/09/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio

L’Ateneu de Fabricació de Gràcia (Barcelona) és un espai públic de creació i formació vinculat a les noves tecnologies i a la fabricació digital. Et convidem a coneixer-lo!.

Ubicat en una nau de 1910 que antigament era una empresa d’arts gràfiques, aquest espai, situat al c. Perill, 8 del barri de Gràcia a Barcelonaforma part de la Xarxa d’Ateneus de la ciutat i està equipat amb programari i màquines de fabricació digital.

Els seus serveis estan adreçats a la ciutadania en general, entitats, organitzacions, centres educatius, universitats, empreses, etc. i la seva maquinària és molt diversa, como ara una bordadora digital, màquines de cosir, d’impressió 3D, de tall làser, fresadores, talladora de vinils, torn de fusta, soldador i escàner 3D.

L’espai compta amb diferents zones de fabricació, dividides segons maquinària i sector: tèxtil i moda, fabricació digital i electrònica, laboratori de biomaterials i biotecnologia, taller de fabricació d’elements pesats i de gran dimensió i una àgora.

A més, treballa incidint en la perspectiva de gènere i les seves sales estan batejades amb noms de dones tecnòlogues, com per exemple Ángela Ruiz Robles, precursora del EBook; Ada Lovelace, primera dona programadora o el grup Top Secret Rosies, format per sis dones que es van convertir en les primeres programadores del primer ordinador totalment digital.

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también

Seminaris Blockchain
Publicado el 18/01/2021 | Fecha del evento: De 18/01/2021 hasta 12/02/2021
0