Conecta Joven
Conecta Joven.

Conecta Joven va néixer a principis del 2006 gràcies al suport de Microsoft, que va incorporar la iniciativa en el seu programa internacional Unlimited Potential. Des de llavors, hi han participat diverses entitats a Espanya, algunes a Catalunya, membres de la Xarxa Punt TIC, com és el cas de l'Òmnia Akwaba, que va participar del 2009 al 2010. Només durant aquest any han participat en el projecte 320 joves.

Actualment participen al programa 18 entitats, de les quals, quatre (que s’han adherit aquest any al programa) disposen d’un Punt TIC-Òmnia: Esplai Infantil i Juvenil Mowgli (Cornellà del Llobregat), Esplai Pubilla Casas Can Vidalet (Hospitalet del Llobregat), Esplai Club Infantil i Juvenil Bellvitge (Hospitalet del Llobregat) i Esplai GI Sant Cosme (Prat del Llobregat).

Des de la Fundació Esplai ens fan arribar 5 motius pels quals mereix ser la Iniciativa de Telecentre finalista però, sobretot, els motius dels joves que fan que Conecta Joven sigui un projecte ple d’il·lusions, d’experiències d’aprenentatge, de creixement personal i professional i de transformació social.

Fins al 15 de maig tindrà lloc el període per realitzar la votació popular de la qual sortirà el guanyador de la "Elecció de la Comunitat Global" dels premis.  Els doneu el vostre suport?