Logotip del projecte #ASPACEnet
Logotip del projecte #ASPACEnet.

El proper 14 de març es celebrarà a Madrid la primera jornada per a desenvolupadors/ores enfocada a la paràlisi cerebral i els reptes tecnològics per resoldre. Es tracta d'una activitat organitzada per la Confederació ASPACE i la Fundació Vodafone Espanya, en el marc del projecte #ASPACEnet, que té com a missió millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral a través de la tecnologia i, específicament, les Tecnologies de Suport (TA) i els Sistemes Alternatius i Augmentatius de Comunicació (SAAC).

L'objectiu d'aquesta jornada de treball és detectar potencials solucions tecnològiques que siguin innovadores i de baix cost, i que puguin millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral. A partir de les potencials solucions que es puguin definir durant la jornada, es plantejaran reptes als desenvolupadors/ores, a través d'un concurs patrocinat per Fundació Vodafone amb 30.000 € en premis.

La jornada tindrà lloc dijous 14 de març, de 9.45 a 14.00 hores a la seu de la Fundació Vodafone Espanya del Parque Empresarial La Moraleja, situat a l0Avinguda de Europa 1, d'Alcobendas, Madrid.

La participació a la jornada és gratuïta i hi ha 50 places disponibles. Cal realitzar la inscripció emplenant aquest formulari.