Imatges sobre el telecentre del futur
Imatges sobre el telecentre del futur.

La inauguració de l'SparkLab de Barcelona tindrà lloc avui, 17 d'octubre, a les 13.00 hores. En el marc d'aquest esdeveniment, es realitzaran les primeres SparkTalks, debats amb experts en innovació social oberts al gran públic, i tallers adreçats a professionals.

Al voltant d'aquest esdeveniment us proposem diferents maneres d'aportar les vostres idees sobre el telecentre del futur i compartir-les amb la xarxa.

 

SparkLab en imatges

Us animem a compartir imatges que per a vosaltres representin el nou concepte de telecentre com un laboratori d'innovació i inclusió social.

 Imatges sobre SparkLab i el telecentre del futur

 

Es tracta d'un tauler de Pinterest on tothom pot fer-ne aportacions, però cal una invitació per fer-ho. Si voleu participar-hi feu-vos seguidors de Punt TIC a Pinterest i us enviarem la invitació.

 

Quins són els reptes del telecentre del futur?

El telecentre del futur necessita les nostres idees i creativitat per fer-se realitat. Voleu col·laborar en pensar com serà i quins reptes tindrà? Feu les vostres aportacions en aquest tauler virtual!

 

El tauler recollirà les aportacions que aneu fent i també idees i propostes que sorgeixin als tallers que es realitzen en el marc de les jornades SparkLab.

 

Estigueu informats/des

Per poder estar al dia de les novetats sobre innovació social podeu consultar el diari d'SparkLab:

 

Recordeu que la participació a Spark Talks és oberta al públic i que esteu a temps d'inscriure-vos-hi. Tindrà lloc divendres 18 d'octubre, de 16.00 a 19.00 hores, a Barcelona Activa (c/ Llacuna 162-164).