Code School: "La millor manera d'aprendre és fent"
Code School: "La millor manera d'aprendre és fent".

La filosofia de la Code School és "learn by doing", és a dir, defensa que la millor manera d'aprendre és practicant: “El veritable aprenentatge té lloc quan comences a experimentar amb el codi en el navegador i a utilitzar els conceptes de disseny en un lloc web". Per això, planteja els cursos a partir d'una combinació de vídeos, codificació en el navegador i gamificació.

Code School ofereix un ampli ventall de cursos, des de formacions per a principiants fins a nivells avançats. Alguns cursos són gratuïts. En canvi, per poder realitzar-ne altres cal inscriure-s'hi i pagar una quota mensual, que dóna accés a persones individuals o grups a tots els continguts de la plataforma.

Els cursos fan servir vídeos demostratius i exercicis interactius. Els/les alumnes van guanyant premis i insígnies a mesura que van adquirint coneixements. Cada curs té un mínim de cinc nivells. Cada nivell comença amb un vídeo de 10-15 minuts, seguit per una sèrie de desafiaments de codi que ha de resoldre l'alumne/a per arribar al següent nivell.

Aquest passat 27 d'octubre Code School ha llançat la seva aplicació mòbil per a iPhone and iPad, que es pot descarregar de manera gratuïta a l'App Store.