Bloc de la campanya Temps de Punt TIC 2011
Bloc de la campanya Temps de Punt TIC 2011.

Les TIC ens ajuden a  millorar les nostres oportunitats en el mercat laboral, a adaptar-nos a la societat de la informació i a innovar en la recerca de feina. I els Punt TIC són l’espai idoni per aconseguir tots tres objectius.

Amb motiu del Dia d’Internet, que se celebra arreu del món el 17 de maig, llancem la campanya Temps de Punt TIC, que pretén mostrar el potencial dels més de 600 Punt TIC repartits en el territori català per fomentar l’ocupabilitat i superar la crisi a través de les noves tecnologies i la innovació.

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, sr. Carles Flamerich i Castells, apunta en una entrevista de vídeo realitzada per a aquesta iniciativa que els Punt TIC tenen un paper important d'inclusió territorial, social i laboral. Fa una crida a recuperar l'esperit d'emprenedoria i d'esforç que ha tingut sempre Catalunya i a emprar les TIC per crear empresa i crear ocupació.

Visita els diferents recursos per l’ocupabilitat d’aquest bloc, digues la teva a les xarxes socials, vés al Punt TIC més proper… aquest és el moment: és temps de Punt TIC.