Resum reportatge:

El projecte municipal de foment de les noves tecnologies "Sant Feliu On Line" disposa del seu bloc, des del juny del 2006. El bloc pretén acostar aquestes tecnologies a la ciutadania i despertar-ne l'interès d'una manera gràfica i senzilla, una finestra pública des d'on apropar-se a tot el que pot oferir-nos la Xarxa i la societat de la informació.

Descripció:

El projecte municipal de foment de les noves tecnologies "Sant Feliu On Line" disposa del seu bloc, des del juny del 2006.

És un espai per acostar aquestes tecnologies a la ciutadania i despertar-ne l'interès d'una manera gràfica i senzilla, una finestra pública des d'on apropar-se a tot el que pot oferir-nos la Xarxa i la societat de la informació.

D'aquesta manera inaugurem l'era del Web 2.0 incorporant nous serveis i recursos per poder cobrir les noves necessitats socials que cada cop més es relacionen amb la informació i la comunicació, i en definitiva amb la tecnologia.

És un bloc multiusuari on els dinamitzadors i col·laboradors de la xarxa “Sant Feliu On Line” van posant entrades relacionades amb l'alfabetització digital, Internet, tecnologia, els recursos digitals de la ciutat, eines didàctiques, etc.

S'hi pot trobar també informació sobre les activitats dels telecentres locals, notícies, curiositats, concursos proposats, com fer-se usuari, la tipologia dels diversos serveis que s'ofereixen, materials didàctics, enllaços a tota la blocosfera local, etc.

Els usuaris poden comentar i proposar tot el que vulguin, creant una mica més de xarxa.

L'adreça del bloc és: www.santfeliu.org/blog

Es tracta de continuar posant la tecnologia al servei de les persones.

També us recordem que al Telecentre del Palau Falguera i als altres punts digitals de la xarxa Sant Feliu On Line ajudem a fer el seu blog a tothom que ho vulgui per crear, difondre, compartir, dialogar, conversar...