Fotografia "Jugant amb les TIC’s" presentada a Femitic per Roser Arqués
Fotografia "Jugant amb les TIC’s" presentada a Femitic per Roser Arqués.

Femitic és un concurs impulsat per Dones en Xarxa amb l'objectiu de fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones.

En aquesta tercera edició han participat 73 dones amb 103 obres presentades: 54 fotografies a la categoria Dones i TIC, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TIC, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

Ara toca triar-ne els treballs finalistes. Per poder participar en el procés de votació popular cal seguir els següents passos:

  • Registrar-se a la plana web del concurs.
  • Cada persona podrà emetre un sol vot al dia per fotografia i vídeo, és a dir, pot votar a diferents vídeos i fotos però mai el mateix dia, ni votar diverses vegades per la mateixa creació.

Un cop seleccionades les obres finalistes del concurs, el jurat d'experts/es decidirà quines seran les guanyadores en cada categoria.

Mila Serrano, dinamitzadora de l'Òmnia JISH-Arrels de l'Hospitalet de Llobregat hi participa amb dos vídeos: "Homenatge a un telecentre" i "Explicant la foto". Doneu-li suport!