Altres iniciatives per al Dia Mundial d’Internet
Altres iniciatives per al Dia Mundial d’Internet.
diainternet Diadeinternet.org: Mil i una idees sobre què fer per al Dia Mundial als centres públics d'accés a Internet, un espai on tothom comparteix i difon els seus programes d'activitats (Més informació).
todastejemos Tod@s tejemos la red: Als Capis de Sierra Oeste de Madrid han organitzat esdeveniments per a la setmana de l'11 al 16 de maig, amb activitats per a tots els públics (Més informació).
guadalinfo Guadalinfo: Els centres andalusos de Guadalinfo preparen entre altres, una gymkana virtual, presentacions de poemes, contes i dibuixos sobre Internet i recursos per a la recerca de feina. (Més informació).
mundointernet Mundointernet: La dotzena edició d'aquest congrés iberoamericà sobre Internet i Societat de la Informació, que se celebrarà al mes d'octubre, es presenta, aprofitant el Dia Mundial d'Internet, amb el format just online. (Més informació).
correus Concurs de segells: Correus ha organitzat un concurs, destinat a l'alumnat de centres educatius de primària i secundària, així com a particulars, per dissenyar un segell commemoratiu del Dia Mundial d'Internet (Més informació).
internet_eguna Internet Eguna: La societat Spri, l'associació internet&euskadi, la xarxa Kzgunea, amb la Diputació Foral de Biscaia i l'Ajuntament de Mungia, han organitzat una festa per donar a conèixer les potencialitats d'Internet el 17 de maig.(Més informació).
clickair Fly Bilbao: Una de les activitats del dia d'Internet a Mungia serà la instal·lació de simuladors i una cabina completa de B737 per a què els visitants coneguin com funciona la xarxa de vol, amb ClickAir Virtual Airlines.(Més informació).
dedalo Fundación Dédalo: Activitats a Tudela (Navarra) per celebrar per cinquè any consecutiu el Dia Mundial d'Internet, per tal de donar a conèixer les possibilitats que brinden les TIC al públic en general.(Més informació target="_blank").
internet_segura INTERNETamiga: iniciativa que tracta de fomentar l'ús segur i responsable d'Internet per part dels adolescents, amb motiu del Dia d'Internet.(Més informació).