Informe Jobsbcn.com
Informe Jobsbcn.com. 2016. Fuente: Jobsbcn.com. Licencia: Todos los derechos reservados.

El document també assegura que la meitat de les demandes de personal són per perfils tècnics, com ara programadors o enginyers de software; mentre que la resta corresponen a altres tasques com màrqueting, disseny o finances. El salari mig que es paga per aquestes vacants és de 30.000 euros a l'any. Les dades s'han recollit analitzant les més de 300 startups actives al portal.

Una altra dada d'interès es refereix a l'origen dels fundadors de les startupts. Segons Jobsbcn.com el 42% de les persones que han fundat una startup a Barcelona són catalanes, mentre que hi ha un 45% de persones extrangeres. El 13% restant correspon a emprenedors de tot l'estat espanyol.

Una dada preocupant, però, correspon a la paritat de gènere. Només el 3% de les fundadores d'startups a Barcelona són dones. En números totals, de les 100 noves empreses més importants de la ciutat només 6 han estat fundades per una dona.

Podeu consultar l'informe sencer en aquest enllaç, així com altres informacions relacionades amb el sector al blog de Jobsbcn.com.