Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de maig - núm. 842

 
 
Desmitifiquem conceptes de seguretat digital i identifiquem com protegir-nos
 
Gaudir de la tecnologia de manera més segura
 

Els riscos que enfrontem a Internet poden generar-nos por i confusió. Per això, des de la Xarxa Punt TIC volem desmitificar alguns conceptes de seguretat digital per a identificar com protegir-nosgaudir de la tecnologia de manera més segura.

 
 
4 Years From Now Barcelona 2021
 
4 Years From Now Barcelona 2021
 

4 Years From Now (4YFN) és la plataforma d'innovació que discorre en paral·lel al Mobile World Congress (MWC) que se celebra cada any a Barcelona per a mostrar al món la millor selecció de l'emprenedoria nacional del sector mobile. Se celebra del 28 de juny a l'1 de juliol en Fira Gran Via.

 
 
Presentació de la Mobile Week 2021
 
Mobile Week 2021: tecnologia i ciutadania digital
 

La tercera edició de la mWeekimpulsada per la MWCapital juntament amb la Generalitat de Catalunya, arriba plena d'activitats per tots els públics a divuit territoris catalans. Se celebrarà entre els mesos de juny i juliol. Consulta la programació.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Technovation Girls a Catalunya

Final de la Technovation Catalunya

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza l'esdeveniment en línia de la final Sènior de la temporada del Technovation Girls Catalonia 2021. Se celebrarà el 4 de juny a la tarda.Cartell de l`exposició

Una exposició a l'Òmnia La Seu que trenca prejudicis

Des del Punt TIC-Òmnia La Seu han estat treballant amb el grup de joves del SAD (Servei d’Atenció Diürna) i han creat una exposició de fotografia per trencar prejudicis i potenciar les habilitats socials. Es pot visitar del 26 de maig al 14 de juny. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge de la guia-web

Com podem fer un ús d'Internet més ecològic?

L'Associació Pangea publica una guia web per conscienciar-nos dels nostres hàbits digitals a través de consells pràctics per a un ús més conscient i ambientalment sostenible d’Internet.

 

pacificació de xarxes

Trenta Punts Òmnia es formen en matèria de pacificació de xarxes

Trenta Punts Òmnia s'han format en matèria de pacificació de xarxes amb FundiPau, una fundació compromesa a construir un món sense violència i en pau. Han elaborat un document #PacifiquemlesXarxesSocials amb 15 propostes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Viquimarató tecnopolítica a la Viquipèdia
27 de maig [+info]
XIII Jornades de programació i robòtica educatives
29 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC