Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 de desembre - núm. 821

 
 
Imatge JdIS 2019
 
La JdIS 2020 segueix fins al 18/12!
 

Fins al 18 de desembre seguim a la Xarxa Punt TIC amb activitats, debats i xerrades en línia interessants per compartir entre tots i totes temes d'interès per a la xarxa. No t'ho perdis! Consulta el programa i inscriu-te!

 
 
 Curs d`acollida per a les persones dinamitzadores
 
Nou Curs d’acollida per a dinamitzadors/es
 

Des de l'Oficina de dinamització tècnica hem preparat un Curs d'acollida per a les persones dinamitzadores (noves i antigues) amb l'objectiu de conèixer la Xarxa en la seva globalitat, saber què t'ofereix i què pots aportar. Et convidem a fer-ho!

 
 
Els Punt TIC són més de 500 repartits per tot el territori català
 
[VÍDEO] què és la Xarxa Punt TIC?
 

La Xarxa Punt TIC és una comunitat integrada per centres d'ens locals públics i privats a disposició de la ciutadania, empreses i col·lectius, amb equipament i personal per facilitar l'accés a les TIC i la societat del coneixement. T'ho expliquem en aquest vídeo!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge de Colectic sccl

Colectic busca professional per realitzar tasques d'assistència tècnica

Requereixen una persona especialitzada en manteniment de sistemes i xarxes locals. Ets tu? Consulta condicions i apunta'tImatge de la Technovation Catalunya

Apunta't a la Technovation Girls Catalonia!

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia ha iniciat una nova temporada del concurs per a noies i joves Technovation Girls Catalonia. Vols sumar-te des del teu Punt TIC?  
 
NOTÍCIES
 

Pla de Digitalització Democràtica dels Centres Educatius de Barcelona

Un projecte pilot per digitalitzar centres educatius públics amb eines lliures i segures

L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona, ha creat un projecte pilot que promou l’accés lliure i segur a la tecnologia digital als centres educatius de primària i secundària públics de la ciutat. 

 

La Nit 2021

Oberta la convocatòria per als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2021

La 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya ja està oberta. La gala de lliurament se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el 16 de juny de 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Intel·ligència artificial, algoritmes, transparència
16 de desembre [+info]
Seminari web: Videojocs inclusius
16 de desembre [+info]
Exposició: Barcelona Memòria fotogràfica
Del 17 de desembre al 31 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC