Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 de setembre - núm. 808

 
 
Tendències de la transformació digital a l`educació
 
VÍDEO | Tendències digitals per a l'aprenentatge
 

Saps quines són algunes tendències de transformació digital que estan revolucionant l'aprenentatge educatiu? Ho expliquem en aquest vídeo. Pren nota!

 
 
 
EINA | Nou Taulell d'Ofertes i Voluntariat TIC
 

El Taulell d'Ofertes de Feina i Voluntariat de Punt TIC vol ser una eina per a donar a conèixer ofertes laborals i/o campanyes de voluntariat que hi hagi al teu punt TIC.

 
 
4a edició del Repte Barcelona Dades Obertes
 
Torna el Repte Barcelona Dades Obertes
 

La 4a edició del  Repte Barcelona Dades Obertes adreçat als centres educatius amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge sobre les fonts de dades d'accés lliure.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programació de l`Òmnia la Seu

Programació de tardor a l'Òmnia La Seu

El Punt Òmnia de La Seu d'Urgell torna a oferir formacions amb competències digitals aquesta tardor. 
Canva i Instagram a l'Òmnia de Vapor Llonch

El Punt Òmnia del centre de formació Cal Molins torna de vacances i segueix amb el projecte 'Forma't amb #omniaacasa'. 
 
NOTÍCIES
 

12a edició del concurs Reimagina’t Vídeos lliures de sexisme

Concurs Reimagina’t: Vídeos lliures de sexisme

La 12a edició del concurs Reimagina’t Vídeos lliures de sexisme de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació impulsa la creació i difusió de vídeos lliures d’estereotips masclistes entre el jovent de 12 a 16 anys.

 

Imatge del projecte ACTIVIUM

Activitum: el portal d’activitats escolars a Catalunya

ACTIVIUM és un recurs obert, lliure i gratuït que pretén expandir els límits de l’aula i oferir tant a alumnes com a docents propostes innovadores i amb un alt valor pedagògic. Els Punt TIC podeu participar publicant les vostres activitats.

 

All Digital Summit 2020

Cimera All Digital Summit 2020

Del 7 al 8 d'octubre All Digital organitza la 13 ª cimera anual amb conferències, tallers i activitats en línia. Podeu inscriure-us gratuïtament!

 

Programa Arrela`t Alt Pirineu i Aran

Teniu un projecte amb retorn social a l'Alt Pirineu i l'Aran?

La convocatòria “Matchfunding Arrela’t” de l’Alt Pirineu i Aran és un fons públic que multiplicarà les aportacions que rebin sis projectes seleccionats amb les seves campanyes de crowdfunding a través de la plataforma Goteo.org amb fins a 4.000€.

 
 
 
AGENDA
 
 
Programació digital de tardor al Convent de Sant Agustí
Del 14 de setembre al 31 de desembre [+info]
Cursos formatius en línia per a la recerca de feina
Del 14 de setembre al 1 d'octubre [+info]
Congrés AI&Big Data
Del 14 al 15 d'octubre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC