Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 d'abril - núm. 790

 
 
Com està contribuint la comunitat maker davant la crisi de la COVID-19?
 
VÍDEO | La comunitat maker davant la crisi de la COVID-19
 

Un 'maker' és algú que extreu identitat i significat de l'acte de la creació amb eines digitalsHas sentit parlar de com està ajudant amb la crisi de la pandèmia del coronavirus?. Ho expliquem a aquest vídeo.

 
 
El passat dimarts 31 de març dinamitzadors/es, membres de l`Oficina Tècnica i de l`administració pública ens vam trobar virtualment
 
En temps de confinament, la Xarxa Punt TIC no s'atura!
 

El 31 de març dinamitzadors/es, membres de l'Oficina Tècnica i de l'administració pública ens vam trobar virtualment per compartir sinergies durant el confinament.

 
 
Neix Hackovid, una hackató ciutadana contra el coronavirus
 
Neix 'Hackovid', una hackató ciutadana contra el coronavirus
 

'Hackovid' és una hackató ciutadana per a resoldre necessitats socials relacionades amb la situació de confinament per la crisi del COVID-19. Es realitzarà del 3 al 15 d'abril de manera online.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge del Punt TIC Palau

El Punt TIC Palau reforça les activitats online

El Punt TIC Palau segueix en contacte amb els seus alumnes durant el confinament creant material i continguts online perquè tothom que vulgui pugui seguir formant-se.Forma`t amb Punt TIC des de casa

Forma't amb Punt TIC des de casa

Has vist els nous cursos d'autoformació al CampusLAB? Teletreball, Drets i responsabilitats digitals i Introducció a la innovació social digital. Apunta't! 
 
NOTÍCIES
 

Manetes de prevenció per a les portes

El Laboratori 3D del Parc Taulí posa a disposició de tota la Comunitat Maker les peces 3D validades

El Laboratori 3D del Parc Taulí posa a l'abast de tota la Comunitat Maker el catàleg amb totes les peces 3D que es van validant per protegir a les persones treballadores dels centres sanitaris de Catalunya. 

 

AllWomen impulsa una campanya per parlar sobre els mites culturals de gènere

AllWomen impulsa una campanya sobre els mites culturals de gènere

AllWomen llença una campanya per a trencar els mites culturals de gènere que minen l'èxit les dones en el treball, a casa i en tota la vida en general.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller virtual gratuït de programació amb App Inventor
Del 7 al 21 d'abril, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Taller virtual sobre màrqueting digital online
9 d'abril [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC