Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de març - núm. 789

 
 
Forma`t amb Punt TIC des de casa
 
Forma't amb Punt TIC des de casa
 

L'Oficina Tècnica ens quedem amb casa amb tu i us proposem nous cursos d'autoformació a través del CampusLAB: eines per al teletreball, drets i responsabilitats digitals i introducció a la innovació social digital. Apunta't!

 
 
Les propostes dels Punt TIC per seguir fomentant l’ús de les TIC
 
Entre tots/es #FemXarxaPuntTIC!
 

A mida que avancen els dies, rebem molts consells, idees i activitats en línia per aprendre des de casa de tots els Punt TIC!. Comparteix l'activitat del teu punt a les xarxes socials amb #FemXarxaPuntTIC.

 
 
 
Inspira't amb els Recursos #DonesTIC
 

Ampliem el Repositori de Recursos #DonesTIC!: Webs i llibres sobre dones i ciència, vídeos, recursos educatius, comunicació no sexista, campanyes, eines sobre privacitat, violències i tecnologia.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Alumnes de l`Institut Pont de Suert de l`Alta Ribagorça

L'Alta Ribagorça inicia un projecte STEM

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça engega un cicle de sessions de robòtica i programació per a desenvolupar un projecte STEM a diferents centres d'ensenyament de primària i secundària de tota la comarca de l'Alta Ribagorça.En temps de confinament, neixen els Tallers Zombies

Neixen els Tallers Zombies

Durant aquests dies de confinament, dinamitzadors/es de la Xarxa Òmnia s'han organitzat amb els "Tallers Zombies", vídeo-formacions sobre diverses temàtiques. Es realitzen a través de Youtube i/o el Moodle de la Xarxa Òmnia. 
 
NOTÍCIES
 

Consulta sobre l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 a Catalunya

Consulta sobre l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 a Catalunya

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) llencen una consulta sobre l’impacte de la crisi provocada per la Covid-19 a l’ecosistema tecnològic català

 

Equips de nenes i mentores de la Technovation Girls Catalonia segueixen treballant de manera virtual

La Technovation Girls continua virtualment

L'Asociación Espiral, organitzadora del programa Technovation Girls a Catalunya, segueix online amb tallers virtuals per a nenes i mentores.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC