Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de març - núm. 787

 
 
Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC
 
L'Oficina Tècnica de Punt TIC amb tu
 

Davant la situació generada pel coronavirus, l'Oficina Tècnica de Punt TIC segueix activa al teu costat i pots contactar-nos pels mitjans habituals.

 
 
Cuida`t i forma`t gratuïtament
 
Cuida't i forma't gratuïtament
 

La formació ens ofereix un via per adaptar-nos al canvi. Estem treballant per a que gaudiu d'accions formacions gratuïtes a través del CampusLAB

 
 
El divendres 6 de març es van presentar les línies d`actuació del Pla DonaTIC.
 
VÍDEO | Les línies del Pla DonaTIC
 

El divendres 6 de març, la Secretaria de Polítiques Digitals va presentar les línies del Pla DonaTIC per visibilitzar les dones TIC. T'expliquem en vídeo la jornada.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Les propostes dels Punt TIC per seguir fomentant l’ús de les TIC

Les propostes dels Punt TIC per seguir fomentant l’ús de les TIC

Per mantenir-se a prop de les seves persones usuàries, alguns Punt TIC continuen oferint servei de qualitat de manera online amb consells, idees i activitats en línia per aprendre des de casa. Com ho viviu al teu Punt TIC?Conferència “Infraestructures digitals per a l’emprenedoria i el desenvolupament local” dins la Mobile Week Pirineus 2020 a l`Alta Ribagorça

L'Alta Ribagorça farà realitat la fibra òptica al 2021

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, dins la Mobile Week Pirineus 2020, va debatre sobre infraestructures digitals per al desenvolupament local i el desplegament de la fibra òptica al Pirineu. 
 
NOTÍCIES
 

Eines TIC per a facilitar la nostra vida digital

Eines per a facilitar la nostra vida digital

Per tal de facilitar la integració de l'entorn digital en els processos de treball i vida diària, us presentem algunes eines infal·libles per ajudar a mantenir els fluxos i ritmes habituals. Preneu nota!

 

Videojoc online `Ciberaventura a la Ciutat` d`Internet Segura

Videojoc STEM 'Ciberaventura a la Ciutat'

Coneixeu el videojoc online 'Ciberaventura a la Ciutat' d'Internet Segura per conscienciar a nens i joves de temes de ciberseguretat? Us ho expliquem!

 

GironaQuiz, l`app online per aprendre sobre la cultura de la ciutat de Girona

GironaQuiz, l'app online per aprendre sobre la cultura de la ciutat de Girona

L’Ajuntament de Girona crea GIRONAQuiz, una nova aplicació mòbil de gamificació per dinamitzar la promoció de la ciutat formada per preguntes i respostes sobre aspectes relacionats amb el municipi.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC