Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de març - núm. 740

 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
 
Crida per presentar projectes en la Jornada de la Internet Social 2019!
 

Busquem dinamitzadors/ores Punt TIC amb idees fresques i innovadores que les vulguin donar a conèixer en la pròxima edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social (JdIS), que tindrà lloc el 27 de juny de 2019, a L'Hospitalet de Llobregat.

 
 
Trobada territorial Punt TIC a Santa Coloma de Cervelló
 
Innovació, participació ciutadana i molta xarxa, a la trobada territorial del Baix Llobregat
 

Dijous 7 de març s'ha celebrat la segona trobada territorial Punt TIC, aquest cop al Punt TIC - Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, on s'han aplegat una vintena de persones vinculades a la xarxa. Us expliquem com ha anat la jornada!

 
 
Infants participant en l`Scratch Day
 
Formació gratuïta per a dinamitzadors/ores!
 

El curs 'Seguretat a la xarxa: Seguretat TIC en la infància' es desenvoluparà en línia entre el 3 d'abril i el 15 de maig. Requerirà una dedicació de 25 hores. A partir d'una col·laboració entre la Universitat Oberta de Catalunya i Punt TIC, oferim a les persones dinamitzadores de la xarxa 10 places gratuïtes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Il·lustració amb noies i tecnologia

Gènere, migració, voluntariat i molta tecnologia, als cursos de l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai

L'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai ofereix cinc cursos en línia adreçats a persones dinamitzadores, educadores o vinculades a entitats del Tercer Sector. Avui tanquen inscripcions i les formacions comencen el dilluns 18 de març.Cartell de l`Arduino Day 2019

Us apassiona Arduino? Celebreu el seu dia!

Les plaques Arduino són de les més populars en el món 'maker'. Si al vostre Punt TIC les feu servir, us animem a organitzar una activitat en l'Arduino Day, que se celebra dissabte 16 de març. L'any passat es van organitzar 529 esdeveniments arreu del món i enguany s'han marcat el repte d'arribar als 550. Us hi sumeu? 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de la segona hackató Dades X Dones

2a Hackató Dades x Dones, per crear una app per a l'economia de les cures

Dades X Dones pretén cocrear una aplicació mòbil per dinamitzar i promoure l'activitat econòmica de serveis a les famílies i domèstics a la ciutat de Barcelona. El mes de juny de 2018 es va realitzar una primera hackató. La segona tindrà lloc dissabte 16 de març i s'hi treballarà partir dels tres prototips sorgits de la primera trobada.

 
 
 
AGENDA
 
 
Redacció persuasiva per aconseguir més donatius
12 de març, Oxfam Intermón, Barcelona [+info]
2a Hackató Dades x Dones
16 de març, Centre Cívic Casa Groga, Barcelona [+info]
HackGirl
16 de març, Tecnocampus, Mataró [+info]
Treure profit dels dispositius mòbils
Del 3 al 10 d'abril, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC