Punt TIC

Setmanari Punt TIC
10 de desembre - núm. 728

 
 
Premi 12x12 Dona TIC 2018
 
El Premi 12x12 Dona TIC es consolida amb 93 candidatures
 

Al Premi 12x12 Dona TIC 2018 s'han presentat 93 candidatures, un 27% més que en 2017. Des del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública consideren que aquest augment el consolida com a referent en el reconeixement i divulgació del paper i el talent de les dones en el sector TIC. El 20 de desembre se'n coneixeran les guanyadores.

 
 
Fotografia de l`acte de presentació de CoBoiLAB
 
CoBoi es reinventa com Laboratori d'Innovació Social
 

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi), després de quatre anys de trajectòria, fa un pas endavant i es transforma en Laboratori d'Innovació Social (CoboiLAB). L'objectiu és "aplegar nous esforços i créixer com a motor de transformació econòmica i social del territori".

 
 
Logotip de l`ALL DIGITAL Week, basat en el logo de la xarxa ALL DIGITAL
 
L'ALL DIGITAL Week 2019 tindrà lloc del 25 al 31 de març
 

La desena edició de la campanya anual d'apoderament digital impulsada per ALL DIGITAL ja té data: del 25 al 31 de març de 2019. Fa una crida a telecentres, escoles, entitats, biblioteques... a sumar-se a la campanya i animar la ciutadania a prendre mesures actives per comprendre i beneficiar-se de la transformació digital.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dinamitzadors i dinamitzadores en la JdIS 2018

Sondeig sobre les necessitats formatives de les persones dinamitzadores

A la Xarxa Punt TIC ens interessa l'opinió i l'expertesa dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa! Volem conèixer les vostres necessitats i interessos formatius i per això us demanem que respongueu aquesta enquesta. A partir dels resultats podrem definir les propostes formatives de Punt TIC del 2019! Teniu temps per respondre-la fins al 14 de desembre.Oportunitats de la tecnologia blockchain per al sector TIC

Xerrada sobre les oportunitats de la tecnologia blockchain per al sector TIC

Com s'aplica la tecnologia blockchain en projectes reals en un entorn físic? Quines oportunitats de negoci ofereix al sector TIC? Aquests seran alguns dels temes que es tractaran en la xerrada que organitza Girona Emprèn dimecres 12 de desembre, a les 17.00 hores, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. 
 
NOTÍCIES
 

Guardons dels mSchools Mobile Learning Awards

Convocats els premis mSchools 2019

El Mobile World Capital Barcelona ha publicat les bases dels mSchools Student Awards 2019, concurs adreçat a alumnes i docents, i dels mSchools Mobile Learning Awards 2019, que reconeixen els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.

 
 
 
AGENDA
 
 
Càpsula formativa 'Coaching per desenvolupar les habilitats clau de l’emprenedor/a'
11 de desembre, ICAB, Barcelona [+info]
Oportunitats de la tecnologia blockchain per al sector TIC
12 de desembre, Auditori Girona Emprèn del Parc Científic i Tecnològic de la UdG [+info]
18a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
15 de desembre, Punt Multimèdia La Casa del Mig, Barcelona [+info]
12x12 Congress i lliurament dels Premis Dona TIC
20 de desembre, Auditori de l'edifici Imagina, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC