Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de desembre - núm. 727

 
 
Activitat en la JdIS 2018
 
Sondeig sobre les necessitats formatives de les persones dinamitzadores
 

A la Xarxa Punt TIC ens interessa l'opinió i l'expertesa dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa! Volem conèixer les vostres necessitats i interessos formatius i per això us demanem que respongueu aquesta enquesta. A partir dels resultats podrem definir les propostes formatives de Punt TIC del 2019! Teniu temps per respondre-la fins al 14 de desembre.

 
 
Premi de la Unió Europea (UE) per a dones innovadores 2019
 
La Comissió Europea premia dones innovadores
 

El Premi de la Unió Europea (UE) per a dones innovadores 2019 reconeix les dones empresàries que hagin creat una empresa d'èxit i hagin desenvolupat i posat en el mercat una innovació destacada. La convocatòria compta amb tres premis de 100.000 euros i un premi a la innovadora emergent de 35 o menys anys de 50.000 euros. El període d'inscripció estarà obert fins al 16 de gener de 2019.

 
 
Ciutadania digital
 
Internet Segura esdevé el programa oficial per sensibilitzar en ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya
 

Serà el marc oficial a través del qual s'articulin les diferents actuacions i campanyes per conscienciar i capacitar la ciutadania en matèria de ciberseguretat. Així ho ha acordat el Govern aquest dimarts 27 de novembre de 2018. L'objectiu prioritari és promoure una cultura de la ciberseguretat en una societat cada cop més digital.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taula rodona amb experiències emprenedores que es van presentar a la mostra emprenedora pels 10 anys de Girona Emprèn

775 empreses han rebut assessorament de Girona Emprèn durant els seus 10 anys de trajectòria

El servei de suport a l'emprenedoria de l'Ajuntament de Girona, Girona Emprèn, va celebrar el seu desè aniversari amb una mostra d’emprenedoria, el 15 de novembre. Hi van assistir un centenar de persones, que van poder conèixer alguns dels 775 projectes emprenedors que han passat pel servei al llarg d'aquest temps.



M. Àngels Llobet, participant del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans

Una participant del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans, entrevista a Xarxanet

Al portal d'associacionisme i voluntariat, Xarxanet, entrevisten amb motiu del Dia Internacional de Voluntariat, 5 de desembre, diverses persones que han rebut ajuda per part d'una persona voluntària. Una de les entrevistades és M. Àngels Llobet, participant del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans. Voleu saber com li ha canviat la vida el voluntariat? Llegiu l'entrevista!



 
 
NOTÍCIES
 

Logotip del concurs Webs al punt .cat

Oberta fins al 31 de gener de 2019 la inscripció a la nova edició de Webs al punt .cat

Des d'inici del curs 2018-2019 està en marxa la novena edició del concurs Webs al punt .cat, organitzat per la Fundació puntCAT. El certamen pretén promoure el coneixement de competències digitals en la comunitat escolar a través de la creació de llocs web i aplicacions mòbils.

 

Logotip de Bitbot.cat

Avui últim dia per inscriure's al curs de desembre de Bitbot.cat!

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital organitza una nova edició de la formació per a monitors/ores de programació i robòtica que ofereix en el marc del programa Bitbot.cat. Es realitzarà els dies 4, 11, 13, 18 i 20 de desembre, de 9.30 a 13.30 hores, al Citilab, Cornellà de Llobregat. Avui, 3 de desembre, és l'últim dia d'inscripció.

 
 
 
AGENDA
 
 
Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play
5 de desembre, Conca Activa, Montblanc [+info]
Càpsula formativa 'Coaching per desenvolupar les habilitats clau de l’emprenedor/a'
11 de desembre, ICAB, Barcelona [+info]
Oportunitats de la tecnologia blockchain per al sector TIC
12 de desembre, Auditori Girona Emprèn del Parc Científic i Tecnològic de la UdG [+info]
18a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
15 de desembre, Punt Multimèdia La Casa del Mig, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC