Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de novembre - núm. 726

 
 
Participants d`una edició prèvia de `L`Hora del Codi`
 
Oferiu una hora de programació a infants i joves!
 

Això és el que proposa la iniciativa 'L'Hora del Codi'. Impulsada per l'organització sense afany de lucre Code.org, pretén promoure la informàtica entre infants i joves, oferint una activitat de programació entre el 3 i el 9 de desembre, tot coincidint amb la Setmana Educativa de les Ciències de la Computació.

 
 
Logotip de Bitbot.cat
 
Torna el curs de monitors/ores en programació i robòtica educativa de Bitbot.cat!
 

Ho fa amb dues edicions: una presencial que es desenvoluparà del 4 al 20 de desembre i una semipresencial programada per al mes de gener de 2019. El període d'inscripció del primer ha estat ampliat fins al dilluns 3 de desembre.

 
 
`On són les dones?` documental de `Soy Cámara CCCB`
 
On són les dones en les posicions de responsabilitat en la ciència?
 

El documental 'On són les dones?' del projecte 'Soy cámara CCCB' aborda l'escassa presència de les dones en posicions de responsabilitat en la ciència. El programa explica tot el que perd aquest sector amb aquesta desigualtat i ret homenatge a diverses científiques.

 
 
 
 
LA XARXA
 

En marxa la 2a edició del Plum Fest

En marxa la 2a edició del Plum Fest

Plum Fest és el primer i únic festival de cinema infantil i social de la ciutat de Barcelona. Enguany torna a fer una crida a entitats, centres d'ensenyament, casals i altres centres infantils de tot Catalunya perquè hi participin. Està promogut i coorganitzat per Espai Tecnològic, l'Òmnia del Casal dels Infants del Raval.Campanya `Practica els hàbits cibersaludables`

Aprofiteu els consells de ciberseguretat del CESICAT als vostres Punt TIC!

Al llarg d'aquestes setmanes, a través de la campanya 'Practica els hàbits cibersaludables' el CESICAT està oferint pautes i consells per tal que la ciutadania incorpori la ciberseguretat en la seva quotidianitat. Poden ser un recurs molt útil per a les vostres formacions! 
 
NOTÍCIES
 

Premiats a la desena edició dels Premis Educaweb

El 29 de novembre es donaran a conèixer els guanyadors de l'11a edició dels Premis Educaweb

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional han arribat enguany a la seva onzena edició. Al juliol va finalitzar el termini per participar-hi i el 29 de novembre tindrà lloc l'acte de lliurament de premis. Serà a les 18.30 hores, al Cosmocaixa de Barcelona.

 

Imatge per difondre el Premi Internacional a la Innovació Cultural: Internet

Premi Internacional a la Innovació Cultural: Internet

Què es pot fer, des de la cultura, per una Internet més lliure, igualitària i oberta? El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) busca projectes innovadors sobre el present i el futur d'Internet que contribueixin a l'apoderament de la ciutadania i a la millora de la xarxa.

 
 
 
AGENDA
 
 
La Nit de l'Emprenedoria
28 de novembre, Parc TecnoCampus Mataró-Maresme [+info]
Càpsula formativa 'Màrqueting per a professionals: de l’oportunitat de negoci a la venda'
29 de novembre, ICAB, Barcelona [+info]
TEDxBarcelonaWomen: #TheBraveUs
30 de novembre, Auditori Imagina Mediapro, Barcelona [+info]
Càpsula formativa 'Coaching per desenvolupar les habilitats clau de l’emprenedor/a'
11 de desembre, ICAB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC