Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 d'octubre - núm. 722

 
 
Smart City Week
 
L'Smart City Week aproparà el concepte de ciutat intel·ligent a la ciutadania
 

A les portes de l'Smart City Expo World Congress, l'Ajuntament de Barcelona organitza l'Smart City Week per apropar a la ciutadania el concepte de ciutat intel·ligent. Del 5 a l'11 de novembre diversos espais de la ciutat acolliran més de 50 activitats per reflexionar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats.

 
 
Premi Dona TIC 2018
 
Calen referents de dones TIC! Participeu o presenteu altres dones al Premi 12x12 Dona TIC!
 

Vol reconèixer i donar visibilitat a dones que estan tenint un paper cabdal en l'àmbit tecnològic i, així, animar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. S'hi poden presentar auto candidatures o nominacions fins al 15 de novembre de 2018.

 
 
Lliurament del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2017
 
Convocada la 16a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà
 

El certamen, convocat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a través de l'Oficina Jove, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca del Pallars Jussà impulsades per joves de fins a 40 anys. Està dotat de 1.500 euros i la data límit per participar-hi serà el 21 de desembre de 2018.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Espai de fabricació digital de BDN Lab

La fabricació digital a l'abast de tothom, de la mà de les formacions de BDN Lab

El programa formatiu del BDN Lab ofereix formació a infants, joves, docents i professionals d'altres sectors. Busquen apropar la tecnologia a tots els sectors i àmbits, perquè la fabricació digital estigui a l'abast de tothom. Els pròxims dies oferiran cursos sobre Arduino, disseny i impressió 3D i Wordpress.Mans de joves amb plaques de Micro:bit en un curs impartit per Colectic

Colectic i la UPF organitzen la jornada 'Hackejant barreres socials'

Tindrà lloc dimecres 14 de novembre, a les 11.00 hores, al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. S'hi explicaran experiències en què s’utilitzen tecnologies innovadores com a estratègia per a fomentar l’apoderament de joves provinents de contextos d’exclusió social. 
 
NOTÍCIES
 

Una trobada de NetSquared Barcelona

Com treure el màxim partit al #GivingTuesday?

NetSquared Barcelona organitzarà nou trobades al llarg del curs 2018-2019. La primera serà el 30 d'octubre, a les 19.00 hores, i girarà al voltant del #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones.

 

Cartell de Code Club a les biblioteques

Vols ensenyar a programar a infants? Code Club busca persones voluntàries!

Code Club Catalunya posa en marxa la setena edició del programa 'Code Club a les biblioteques'. Aquest curs s'hi han sumat 92 biblioteques i totes elles necessiten un formador o formadora voluntària per tal de poder realitzar un taller d'Scratch al llarg de 10 o 12 setmanes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Com treure el màxim partit al #GivingTuesday?
30 d'octubre, Oxfam Intermón, Barcelona [+info]
Smart City Week
Del 5 a l'11 de novembre, Cal l'Alier, Barcelona [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 7 de novembre al 7 de desembre, En línia [+info]
Girls Hack Day
10 de novembre, Campus de Poblenou de la UPF, Barcelona [+info]
Com les TIC contribueixen a l’economia circular: ecodisseny, reciclatge i reutilització
13 de novembre, Fira de Barcelona - recinte de Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Fòrum de tecnologies i innovació: Tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging
15 de novembre, CEI Can Roqueta, Sabadell [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC