Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de setembre - núm. 713

 
 
Infant saltant, amb disfressa de papallona. CC0: https://pixabay.com/photo-1845975/
 
Tornem de les vacances amb les piles carregades!
 

Esperem que hàgiu passat unes bones vacances i vingueu amb les piles carregades per entomar la nova temporada que comença. Des de Punt TIC estem preparats/des per compartir amb vosaltres aquests mesos que tenim al davant amb propostes com la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018 o el Dia d'Ada Lovelace.

 
 
JdIS 2017
 
Ens veiem el 27 de setembre, en la Jornada de la Internet Social 2018!
 

Comencem el curs retrobant-nos amb els companys i companyes de la Xarxa Punt TIC. Pensem que no hi ha millor manera de fer-ho que compartint i aprenent en una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social! Serà el 27 de setembre, a l'Espai Bital de L'Hospitalet de Llobregat. Consulteu el programa. Aquesta setmana obrim inscripcions!

 
 
Tècnic instal·lant maquinari nou durant la prova pilot
 
Nou maquinari per a nous reptes!
 

Des de fa uns mesos, la Generalitat de Catalunya està renovant el maquinari de bona part dels Punt TIC. Un total de 268 centres (162 dels quals són telecentres i 106 Òmnia) gaudeixen ja o gaudiran aviat de nou equipament. Comencem el curs estrenant ordinadors i programant noves activitats! Si necessiteu un cop de mà amb la nova maqueta, a la JdIS hi haurà un taller al respecte.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la Xarxa Punt TIC i també amb notícies destacades del sector i propostes que poden ser del teu interès. Si coneixes a algú a qui també li pugui interessar aquesta informació recomana'ls subscriure's al Setmanari Punt TIC!Publica a Punt TIC!

Publica al portal Punt TIC!

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes teniu al vostre Punt TIC per a aquest nou curs. Entra a la web de Punt TIC amb el teu usuari i contrasenya i clica a l'enllaç d'afegir contingut que trobaràs al teu perfil. Omple els camps disponibles i envia'l per a la seva publicació!JdIS

Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de Punt TIC!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores podeu crear la vostra fitxa, tot donant a conèixer la vostra experiència professional i coneixements.Difusió del canal de Telegram de la Xarxa Punt TIC

L'actualitat Punt TIC al teu mòbil, amb el canal de Telegram

A la Xarxa Punt TIC tenim un canal de Telegram, on compartim les novetats de la nostra comunitat. Si vols estar al cas del que es cou a la xarxa, només cal que t'hi subscriguis i començaràs a rebre els nostres missatges! 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC